Inloggen

Blog

Laatste nieuws
Onze missie

Onze missie

Boekjeplekje.nl is ontstaan na de vele vragen die wij persoonlijk kregen waar mensen hun verjaardagsfeestje of vergadering konden houden. Door ons netwerk wisten wij vele locaties te verzinnen in de omgeving van Assen. Echter kwamen wij erachter dat dit zeer niet vanzelfsprekend was.

Tijdens een rondvraag onder bezoekers van verschillende horeca-gelegenheden kwamen wij erachter dat ruim 80% van de mensen niet meer dan vier locaties konden opnoemen waar zij hun verjaardagsfeestje zouden kunnen geven. Uiteraard zaten tussen deze vier de 2 grote ketens en de kroeg waar zij zelf regelmatig kwamen.

Met het winnen van de Business Voice vorig jaar zijn wij daadwerkelijk van start gegaan om Boekjeplekje.nl op te zetten.

Boekjeplekje.nl gaat alle feestlocaties, vergaderlocaties, trouwlocaties en condoleance locaties online zetten. Wij zullen de aankomende 2 jaar onze focus vooral op het Noorden van Nederland leggen (Drenthe, Groningen en Friesland) en van daaruit verder groeien naar de rest van Nederland en Europa. In deze 2 jaar gaan wij actief opzoek naar alle vergaderruimtes, feestzalen, plekken om een workshop of lezing te geven, trouwlocaties en ruimtes om afscheid te nemen.

Het platform zal zich in de tussentijd uitbreiden met verschillende filters en mogelijkheden tot reserveren. Op dit moment kunnen reserveringen doorgegeven worden middels een reserveringsformulier waarna wij deze doorschakelen aan de locaties. Uiteindelijk is het doel dat gebruikers door het gebruik van unieke filters hun ideale locatie kunnen vinden en een reserveringsaanvraag direct aan de locatie kan doen.

Door een verzamelplatform op te richten kunnen gebruikers eenvoudig locaties bij hun in de buurt vinden. Omdat elke locatie zijn eigen pagina binnen de website heeft zal ook Google, Boekjeplekje.nl hoger in de ranglijsten plaatsen wanneer mensen Googelen naar vergaderruimtes of feestlocaties

Wil jij jouw feestlocatie, vergaderruimte, zaaltje, trouwplekje, of ruimte ook op boekjeplekje.nl hebben staan? Vul dan snel onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Levi Vandenberg, Robin Hiemstra en Zafanya Vandenberg

Voorkeur voor contact:

Gerelateerde Berichten

Geef een reactie