Inloggen

Blog

Laatste nieuws
Direct Online

Direct Online

Kan jouw vergaderruimte een betere bezetting gebruiken? Is jouw trouwlocatie bekend bij jouw doelgroep?

Boekjeplekje.nl is een snel groeiend platform waarop ondernemingen hun vergaderruimte, feestzaal of trouwlocatie zichtbaar kunnen maken voor de juiste doelgroep.

Dagelijks bezoeken diverse doelgroepen boekjeplekje.nl die op zoek zijn naar vergaderruimtes, feestzalen of een plek om bijvoorbeeld hun workshop te geven. Op boekjeplekje.nl kunnen onze bezoekers inmiddels al locaties in Drenthe, Groningen en Friesland vinden met het perfecte plekje voor verschillende doeleinden.

Beschik jij over een “unieke” locatie midden in de natuur of verstopt in de stad? Wil jij beter gevonden worden door de juiste doelgroep? Vermeld dan nu jouw locatie op boekjeplekje.nl

Wist jij dat gebruikers op boekjeplekje.nl gericht op zoek zijn naar plekken om te huren? Wij meten dagelijks waar mensen naar zoeken en helpen onze gebruikers naar het vinden van de ideale locatie voor hun feestje of vergadering.

Eenvoudig jouw locatie op boekjeplekje.nl? Stuur ons informatie inclusief foto’s van jouw locatie en wij zetten deze online. Nog geen foto’s van jouw locatie of niet helemaal tevreden over de huidige foto’s? Wij kunnen via ons partnerschap met een lokale fotograaf zorgen voor de perfecte foto’s.

Bel ons of stuur een e-mail en wij vertellen alle voordelen van boekjeplekje.nl.

085-1305986

info@boekjeplekje.nl

Gerelateerde Berichten

Geef een reactie