Inloggen

De Basiliek Vergaderlocatie

Solwerderstraat 45, Appingedam

Unieke vergaderruimtes bij De Basiliek in Appingedam

Restaurant de Basiliek biedt u unieke vergaderruimtes op een prachtige locatie: de oude Sint Nicolaaskerk in Appingedam! Op deze indrukwekkende locatie kunt u terecht voor al uw vergaderingen. Wij kunnen groepen tot wel 150 personen kwijt en we kunnen zorgen voor zowel lunch en diner als borrelhapjes en drankjes. Neem gerust contact met ons op om uw plannen te bespreken. Wij bespreken uw wensen graag om een passende offerte te maken!

 • Indrukwekkende en unieke locatie
 • Verhuur voor groepen én vergaderingen
 • Gemakkelijk bereikbaar voor heel Noordoost-Groningen
 • Nauwe samenwerking met u
 • Wij leveren maatwerk

Vergadermogelijkheden

Wilt u vergaderen op een unieke locatie in Appingedam? Wij beschikken over verhuurruimtes en de mogelijkheden om u compleet te ontzorgen! Van supersnel internet tot grote tv-schermen. Uiteraard kunt u dit alles combineren met lunch en/of diner. In de prachtige kerk hebben wij drie mooie verhuurruimtes beschikbaar:

 • De voormalige kosterij: tot 20 personen
 • De bovenzaal van de kerk: tot 20 personen
 • Het sfeervolle restaurant/de kerk: tot 100 personen

Vergaderarrangementen

We bieden verschillende vaste vergaderarrangementen voor onze verhuurruimtes aan. De prijzen hiervan lopen van € 9,95, waarbij koffie en thee samen met petitfours en huisgemaakte cake wordt geserveerd, tot € 39,95, waarbij koffie, thee, een 4-gangendiner en bonbons worden geserveerd. De koffie en thee is altijd onbeperkt en de prijzen zijn inclusief de huur van de vergaderruimtes.

 

Trouwfeest de Basiliek

Gaat u binnenkort Trouwen?

En u bent op zoek naar een unieke locatie voor uw trouwfeest?
Wij hebben de perfecte locatie om u trouwdag compleet te maken. Uw trouwfeest vieren met familie en/of vrienden in een nostalgische omgeving in hartje Appingedam. In onze geheel verbouwde en op nieuw ingericht kerk is er voldoende ruimte voor een groot feest.

Wij van Restaurant de Basiliek kunnen in overleg met u van deze dag een onvergetelijk moment maken van bruidstaart tot party avond gecombineerd met een speciaal diner.

Faciliteiten

Voeg Review toe

Geef een reactie

Deze locatie is goedgekeurd door Boekjeplekje.nl

Direct reserveren

  Voorkeur voor contact:

  Toegevoegd door: Boekjeplekje

  Boekjeplekje

  om contactgegevens te zien