Inloggen

De Bosberg Feestlocatie, Trouwlocatie, Vergaderlocatie

De Bosberg 3, Appelscha

Vergaderen in unieke omgeving bij De Bosberg Appelscha

Vergaderen op hoogte, vlakbij het hoogste punt van Friesland, de Bosberg met de Bosbergtoren. Boek deze unieke locatie om met uw team of personeel een uitgebreide vergadering te plannen. De ruimte is modulair ingericht en voorzien van diverse mogelijkheden met eigen keuken en bar. Ook het terras is evengroot en biedt u een uniek uitzicht over het Drents-Friese Wold.

We hebben mogelijkheden voor verschillende (actieve) arrangementen rondom uw vergadering of teamuitje. Eventueel plant u niet 1 dagdeel, maar een geheel weekend inclusief overnachtingen. U heeft dan tevens de beschikking over de complete wellness ruimte.

Plan unieke trainingen bij De Bosberg Appelscha

Teamtrainingen kun je op vele locaties volgen met verschillende doelen: metaal management, leiderschap en teamwork. Leer hoe gedragspatronen werken en hoe je deze kunt beheersen. Onze locatie biedt naast de inhoud van de trainingen een unieke kans om met het gehele team enkele dagen er op uit te gaan en van een groep mensen weer een team te creëren. Kun je bouwen op je collega’s? Heb je wat aan je collega als je je aan de noodbel trekt? Vragen die beantwoord kunnen worden in een ultiem trainingsweekend rondom de Bosberg

Meerdaagse trainingen

Trainingen en overnachten op hoogte, vlakbij het hoogste punt van Friesland, de Bosberg met de Bosbergtoren. Boek deze unieke locatie om met uw team of personeel een uitgebreide trainingen te plannen. De ruimtes zijn modulair ingericht en voorzien van diverse mogelijkheden met eigen keuken en bar. Ook het terras is even groot en biedt u een uniek uitzicht over het Drents-Friese Wold.

We hebben mogelijkheden voor verschillende (actieve) arrangementen rondom uw trainingen of teamuitje. Eventueel plant u niet 1 dagdeel, maar een geheel weekend inclusief overnachtingen. U heeft dan tevens de beschikking over de complete wellness ruimte.

Een romantische nacht op De Bosberg in de natuurlijke bossen van Appelscha.

Ja, ik wil! Met je trouwen natuurlijk! Maar hoe? Bij De Bosberg in Appelscha. Zeg ‘JA’ tegen elkaar op het hoogste punt van Friesland; ‘de Bosbergtoren’. Op deze unieke locatie in het Drents Friese Wold mag getrouwd worden. Vier na het jawoord, uw complete bruiloft, inclusief koffietafel, receptie en bruiloftsfeest bij De Bosberg in Appelscha. Laat u zich daarna in de watten leggen in ons sfeervolle paviljoen onder de Bosbergtoren, de bruidstaart, het diner en daarna en spetterend feest tot in de late uurtjes. Duik ’s nachts samen in de jacuzzi onder de sterrenhemel op het afgeschermde terras om daarna voldaan en tevreden in ons kingsize bed te duiken. U verblijft de nacht in ons unieke ‘liefdesnestje’, direct tegen de bossen aan. Nadat u wakker bent geworden midden in de natuur van het Drents-Friese Wold verzorgen wij in ieder geval een champagneontbijt.

Wij wensen u alvast een fantastische bruiloft in Appelscha in het Groene Hart van Noord Nederland.

 

Faciliteiten

Video

Voeg Review toe

Geef een reactie

Deze locatie is goedgekeurd door Boekjeplekje.nl

Direct reserveren

    Voorkeur voor contact:

    Toegevoegd door: Boekjeplekje

    Boekjeplekje

    om contactgegevens te zien