fbpx

De Drentsche Aa Feestlocatie, Trouwlocatie, Vergaderlocatie locatie

Ruiterweg 2, Schipborg

Wilt u trouwen op een romantische locatie, sfeervol borrelen in de avondzon, uitrusten na een boswandeling met een heerlijk kopje koffie, of ben u op zoek naar een passende locatie voor uw familie- of bruiloftsfeest, reunie, vergadering of bedrijfsuitje?

Bruiloft

Trouwen is de bezegeling van uw liefde voor elkaar, een belofte om er altijd voor elkaar te zijn. Uw huwelijksdag is dan ook de mooiste dag van uw leven, waaraan veel zorg en aandacht moet worden besteedt.
Restaurant & Partycentrum DE DRENTSCHE AA neemt u, als één van de mooiste trouwlocaties in Drenthe, graag een stukje zorg uit handen. Wij hebben een jarenlange ervaring in het begeleiden van de meest uiteenlopende feesten en partijen. Voor een eventueel gewenste Kerkelijke ceremonie kunnen we beschikken over de karakteristieke oud-gotische kerk in Anloo. Dus voor zowel voor een intiem samenzijn met familie en naaste vrienden, als een spetterende dag vol feest bent u bij ons aan het juiste adres!

Een onvergetelijke dag

Ons Restaurant biedt u niet alleen een ruime keuze uit onze menukaart, maar ook een ruime variatie aan buffetvormen, die compleet naar uw wens samen te stellen is.

Wij zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke dag te verzorgen.
Graag tot uw dienst,
Team “De Drentsche Aa”

Faciliteiten

Video

Schrijf een review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gastvrijheid
Prijs/Kwaliteit
Locatie
Onderhoud

Direct reserveren

Contactinformatie: