Inloggen

De Gelegenheid Feestlocatie

Kruisstraat 1, Musselkanaal

De mogelijkheid om verschillende zalen te huren

Voor ieder feest, uiteenlopend van 20 tot 200 personen, kun je terecht in onze grote feestzaal. Daarnaast is het ook mogelijk ons restaurant af te huren voor een festiviteit. De invulling van het feest kan natuurlijk helemaal naar jouw wens; sfeervol tafelen, een warm en koud buffet of liever een gezellige borrel? De Gelegenheid biedt het allemaal.

Laat je verrassen…

Het restaurant van De Gelegenheid in Musselkanaal biedt volop mogelijkheden om gezellig met z’n tweeën of met een groep uit eten te gaan. Laat je eens verrassen door de vorstelijke maaltijden en heerlijke drankjes die wij serveren.

Romantisch en sfeervol

Café-restaurant De Gelegenheid bestaat niet alleen uit een restaurant, maar beschikt tevens over een gezellige brasserie waar je van uw lunch of maaltijd kunt genieten. Aan jou daarom de keuze: wordt het sfeervol en romantisch tafelen in ons restaurant of huiselijk en gezellig lunchen en dineren in de brasserie?  In de zomer kun je bovendien ook gebruikmaken van ons terras.
’s Avonds wordt de brasserie omgetoverd tot een waar feestcafé. Kom gezellig met je familie, vrienden of vriendinnen een borrel drinken. Uiteraard ben je dan ook voor heerlijke borrelhapjes bij ons aan het juiste adres.
Feesten en partijen
De Gelegenheid is een ideale locatie voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, verjaardagspartij of bruiloft. Naast het restaurant en de brasserie beschikken wij namelijk over een grote zaal voor al jouw (thema)feesten en partijen. Wij organiseren daarbij ook graag een buffet voor je.

Faciliteiten

Voeg Review toe

Geef een reactie

Deze locatie is goedgekeurd door Boekjeplekje.nl

Toegevoegd door: Przemek

Boekjeplekje

om contactgegevens te zien