Inloggen

De Kastanjehoeve Feestlocatie, Trouwlocatie, Vergaderlocatie

Zuidlaarderweg 4, Glimmen

Vergaderen bij de Kastanjehoeve

Vergaderen in Glimmen doet u het beste bij Brasserie de Kastanjehoeve. Wij bieden een prettige sfeer en alle mogelijkheden om uw vergadering tot een succes te maken. Gastvrijheid, flexibiliteit, duidelijke afspraken en een persoonlijke aanpak staan bij ons hoog in het vaandel.

Dé ideale vergaderlocatie in Glimmen en omstreken

Brasserie de Kastanjehoeve is zeer gemakkelijk te bereiken. Ideaal indien mensen van verschillende locaties moeten komen. We bieden ruime parkeergelegenheid, zodat iedereen zijn of haar auto gemakkelijk kan parkeren.

Vergaderen op maat

Ons personeel staat zowel voor, tijdens als na de vergadering tot uw beschikking. U geeft uw wensen aan en wij zorgen ervoor. Ons enthousiaste team is uw aanspreekpunt tijdens de voorbereiding van uw vergadering. Wij geven u graag een rondleiding en we spreken de mogelijkheden door. Wanneer het zo ver is ontvangen we de gasten op professionele en vriendelijke wijze, we werken volgens het programma en we luisteren naar de wensen van u en uw gasten. Zo maken we uw vergadering tot een succes.

Eten en drinken

Naar onze mening is een vergadering niet compleet zonder lekker eten en drinken. Een vergadering op een lege maag is natuurlijk niet ideaal. Wij bieden fantastische mogelijkheden voor een uitgebreide lunch, diner of een gezellige borrel na afloop.

Waarom vergaderen bij Brasserie Kastanjehoeve?

 • Vergaderen op een prachtige historische locatie;
 • Gemakkelijk bereikbaar;
 • Veel parkeergelegenheid;
 • Uitstekende service;
 • Maatwerk mogelijkheden voor lunches, diners en borrels.

Faciliteiten

Voeg Review toe

Geef een reactie

Deze locatie is goedgekeurd door Boekjeplekje.nl

Direct reserveren

  Voorkeur voor contact:

  Toegevoegd door: Boekjeplekje

  Boekjeplekje

  om contactgegevens te zien