Inloggen

de Molenberg Feestlocatie, Vergaderlocatie

Molenberg 11,Delfzijl

Zaalverhuur

Zakelijk ondernemen in een culturele omgeving

Midden in het centrum van Delfzijl vindt u Theater & Congrescentrum de Molenberg. Het is goed bereikbaar, gelegen aan de Molenberg 11, op loopafstand van het station en de haven. Het theater is 7 dagen per week geopend en voorzien van alle moderne faciliteiten voor professionele theatervoorstellingen, vergaderingen, (bedrijfs)presentaties, congressen, seminars, workshops en recepties.

Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van zaalverhuur en daarom worden vooraf alle wensen met u doorgesproken, zoals: budget, zaalkeuze, buffetmogelijkheden, borrelhapjes, techniek en welkomstdrankje.

Op het Molenbergplein zijn 45 vrije parkeerplaatsen, de overige plaatsen zijn zogenaamde ‘blauwe zone’ plaatsen (maximaal 2 uur parkeren met een parkeerschijf).
Op het Vennenplein (op 5 minuten loopafstand) zijn meerdere vrije parkeerplaatsen en kunt u bij een vergaderdag het beste uw auto parkeren, zodat u niet gebonden bent aan een maximale parkeertijd.

Congressen en vergaderingen

Binnen de Molenberg zijn verschillende mogelijkheden voor het houden van een congres of seminar tot maximaal 250 personen. Door onze verscheidenheid aan zalen leent ons gebouw zich uitstekend voor het houden van verschillende workshops.

De Molenberg is een drie-hamer congresaccommodatie. Dit betekent dat de kwaliteit van dienstverlening en omvang van voorzieningen voor de opdrachtgever inzichtelijk zijn. Het aantal hamers geeft het niveau van classificatie weer en kan variëren van 1 tot en met 5 hamers.

Faciliteiten

Voeg Review toe

Geef een reactie

Deze locatie is goedgekeurd door Boekjeplekje.nl

Toegevoegd door: Przemek

Boekjeplekje

om contactgegevens te zien