fbpx

De Postwagen, Feestlocatie, Trouwlocatie, Vergaderlocatie locatie

Hoofdstraat 53, Tolbert

Restaurant en partycentrum De Postwagen

Sinds 1780 biedt onze sfeervolle locatie een uitje met geluksmomentjes. Gasten gaan gewoon genieten. Stelletjes, families en vrienden weten de weg naar ons restaurant en partycentrum uitstekend te vinden. Ook overheidsinstanties, onderwijsinstellingen en andere organisaties en ondernemingen komen met plezier bij ons. Wensen worden werkelijkheid.

Van een romantisch etentje tot een groot (thema)feest en van een betoverende bruiloft tot een inspirerende lezing: het team van De Postwagen zegt hardop ‘ja!’ tegen geweldige gerechten, uitmuntende uitjes en aantrekkelijke arrangementen. Ervaar elk geluksmomentje en omarm het uitgebreide aanbod voor kleine en grote groepen in Noord-Nederland.

 

Zakelijk

Zeker zijn van een geslaagde bijeenkomst? Bij De Postwagen genieten uw connecties van een sfeervolle ambiance, een prachtige plek waar successen in de maak zijn. Wij garanderen, gezelligheid, entertainment en een ruim aanbod van activiteiten. Zo biedt de Postwagen bijvoorbeeld ruimte voor praktische en boeiende seminars en workshops, uiteengezet op een interactieve en ludieke manier. “Net even anders”. 

Al onze zalen beschikken over een draadloze internetverbinding en kunnen tevens worden voorzien van de meest geavanceerde audiovisuele apparatuur.

Trouwen

Uw trouwfeest wilt u vieren op een mooie en sfeervolle locatie. Party- en evenementencentrum De Postwagen heeft aan u gedacht. Het moderne en tegelijkertijd historische pand biedt genoeg mooie mogelijkheden voor een bijzonder trouwfeest!

Zo heeft De Postwagen maar liefst vijf verschillende trouwzalen, elk met een eigen warme sfeer. Voor het diner of dagprogramma hebben we desgewenst een aparte kleinere zaal voor u.

Uw feest is natuurlijk niet compleet zonder feestelijke muziek. Wij hebben geweldige muziekbands en DJ’s in onze portefeuille die uw favoriete muziekgenre ten gehore kunnen brengen tijdens uw trouwfeest. Van smaakvolle achtergrondmuziek tot wilde meezingers. Voetjes van de vloer!

Feestje

De Postwagen is een populair party- en evenementencentrum dat barst van de originele activiteitenen arrangementen. Voor feestelijke bijeenkomsten ben je hier niet op het goede, maar op het beste adres. Voor groepen van 5 tot zelfs 1.500 personen is er heel veel keus. Kies een origineel en onderscheidend uitje naar wens. Alleses kan, dus start het feest!

 

Bereikbaarheid

De Postwagen in Tolbert is met haar centrale ligging in Noord-Nederland vlakbij Leek, eenvoudig te bereiken via de A7. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo’n 1500 auto’s. Parkeren is uiteraard gratis.

 

 

Faciliteiten

Schrijf een review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gastvrijheid
Prijs/Kwaliteit
Locatie
Onderhoud

Gecontroleerd door boekjeplekje.nl

Direct reserveren

Contactinformatie: