Inloggen

De Postwagen Feestlocatie, Trouwlocatie, Vergaderlocatie

Hoofdstraat 53, Tolbert

De perfecte entourage voor zakelijke bijeenkomsten

Garanties: gezelligheid, entertainment en een ruim aanbod

Zeker zijn van een geslaagde bijeenkomst? Bij De Postwagen genieten uw connecties van een sfeervolle ambiance, een prachtige plek waar successen in de maak zijn. Wij garanderen, gezelligheid, entertainment en een ruim aanbod van activiteiten. Zo biedt de Postwagen bijvoorbeeld ruimte voor praktische en boeiende seminars en workshops, uiteengezet op een interactieve en ludieke manier. “Net even anders”. Andere uitstekende mogelijkheden voor het houden van zakelijke bijeenkomsten zijn:

  • vergaderingen, congressen en symposia
  • cursussen en trainingen
  • beurzen en exposities
  • vergaderbreaks (entertainment)
  • lunches, diners en recepties
  • bedrijfsuitjes

Al onze zalen beschikken over een draadloze internetverbinding en kunnen tevens worden voorzien van de meest geavanceerde audiovisuele apparatuur.

Advies en begeleiding

Op uw verzoek verzorgen wij graag alle zaken die nodig zijn voor een geslaagde bijeenkomst. Uw vaste contactpersoon overlegt tot in detail wat u van ons kunt verwachten.

Horeca

De Postwagen staat garant voor een hoogwaardige culinaire verzorging tijdens uw verblijf. Van een ontvangst met gebak tot een luxe 5-gangendiner: wij kunnen alle zaken voor u verzorgen die uw bijeenkomst of evenement tot een succes zullen maken.

Een aantrekkelijke optie: zakelijk mixen met entertainment!

Omdat wij al vele jaren een actieve rol spelen in de (bedrijfs)entertainmentbranche, kunt u uw zakelijke bijeenkomst bij ons naar wens combineren met een leuke indoor- of outdooractiviteit! Klik hier voor de mogelijkheden.

Eenvoudig te bereiken

De Postwagen in Tolbert is met haar centrale ligging in Noord-Nederland eenvoudig te bereiken via de A7. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo’n 1500 auto’s. Parkeren is uiteraard gratis.

Op unieke wijze overnachten?

Voor meerdaagse bijeenkomsten biedt de Postwagen slaapplaats aan groepen tot  60 personen. Ook kunnen gasten na afloop van een feestavond bij de Postwagen gebruikmaken van onze unieke overnachtingsaccommodatie. Vooraf reserveren is gewenst.

Faciliteiten

Video

Geplaatst door De Postwagen op Zaterdag 5 mei 2018

Voeg Review toe

Geef een reactie

Deze locatie is goedgekeurd door Boekjeplekje.nl

Direct reserveren

Voorkeur voor contact:

Toegevoegd door: Boekjeplekje

Boekjeplekje

om contactgegevens te zien