Inloggen

De Twee Provinciën Feestlocatie, Trouwlocatie

Meerweg 245, Haren

Op een steenworp afstand van de stad Groningen, daar waar de provincies Groningen en Drenthe gebroederlijk samensmelten, bevindt zich De Twee Provinciën, gelegen aan het Paterswoldsemeer.

Rolstoelvriendelijk | Kindvriendelijk | Gratis parkeren | Uniek uitzicht | (Bijna) alles is mogelijk

In het uiterste zuid-westelijke puntje van het meer torent een authentieke vuurtoren vier boven de omgeving uit. Het is de blijvende herinnering aan het eiland in het Paterswoldsemeer, dat in de loop der jaren tot schiereiland verworden is. Aan de voet van deze vuurtoren vindt u restaurant De Twee Provinciën.

♦ Unieke ligging ♦ Panoramisch uitzicht over het water ♦ Feestlocatie ♦ Restaurant ♦

Vanaf het ruime terras, dat pal aan het water gelegen is, kunt u genieten van al het moois dat het Paterswoldsemeer te bieden heeft. De Twee Provinciën is een veelzijdig horecabedrijf, dat door de uitzonderlijke ligging altijd iets extra’s brengt. Het uitzicht over het water blijft fascineren en zal nooit hetzelfde zijn.

Feest of partij organiseren

Wilt u een bedrijfsfeest organiseren? Of bent u op zoek naar een mooie locatie voor uw verjaardagsfeest? De Twee Provinciën, gelegen op de grens van Groningen en Drenthe, is dé perfecte feestlocatie aan het water. Wij beschikken over twee sfeervolle zalen en een panoramisch terras aan het water, waardoor wij ruimte kunnen bieden aan grote groepen. Kijk alvast even bij ons binnen.

De Twee Provinciën is de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een volledig verzorgde bruiloft of een uitbundig verjaardagsfeest, wij bieden de ideale feestlocatie. Ook kunt u bij ons terecht voor een condoleance of een zakelijk congres. Wij ontvangen u en uw gasten altijd in de juiste ambiance.

Wat voor soort feest u ook wil geven, bij De Twee Provinciën profiteert u altijd van het volgende:

 • Twee ruime feestzalen met gezamenlijk plek voor 350 personen
 • Een prachtig terras met panoramisch uitzicht op het Paterswoldsemeer
 • De mogelijkheid met het terras te overdekken met een prachtige koepeltent
 • Een ruime keuze aan verschillende diners, van meergangen menu’s tot buffetten
 • Keuze uit verschillende drankjes en borrelhapjes
 • Een toplocatie gelegen in Groningen én Drenthe

Wij werken graag met u samen om het leukste feest te organiseren

Wilt u gebruik maken van één zaal, of de twee zalen combineren? Beide opties zijn mogelijk. Indien gewenst kunnen de zalen gecombineerd worden. De totale capaciteit bedraagt in dat geval ongeveer 350 personen. Ons ruime terras is direct aan het water gelegen en biedt een panoramisch uitzicht over het Paterswoldsemeer. Bij goed weer kunt u zelfs de Groninger Martinitoren zien. In combinatie met onze twee sfeervolle feestzalen is er dan plaats voor ongeveer 1000 personen.

Trouwlocatie aan het Paterswoldsemeer | Groningen

Gelegen aan de rand van het Paterswoldsemeer in het Groningse Haren, ligt De Twee Provinciën. Door de prachtige ligging, de ruime zalen, en het terras aan het water is dit de perfecte trouwlocatie.

Vier jullie complete trouwdag bij ons: van het ja-woord tot de receptie!

Beleef samen met je gasten de romantiek van het prachtige Paterswoldsemeer bij onze prachtige bruiloft locatie. Ervaar de zwoele werking van het kabbelende water op één van de mooiste plekken van Noord-Nederland, op de grens van Groningen en Drenthe. Bij De Twee Provinciën worden al jullie dromen werkelijkheid!

Faciliteiten

Voeg Review toe

Geef een reactie

Deze locatie is goedgekeurd door Boekjeplekje.nl

Direct reserveren

  Voorkeur voor contact:

  Toegevoegd door: Boekjeplekje

  Boekjeplekje

  om contactgegevens te zien