Inloggen

EM2 Feestlocatie, Trouwlocatie, Vergaderlocatie

Suikerlaan 6, Groningen

EM2 biedt ruimte en energie. Dit delen we graag met anderen. Daarom is de zaal van EM2 geschikt voor een breed scala aan evenementen.

Van openbare culturele activiteiten tot bedrijfsfeesten, congressen, seminars en trouwpartij. Veel is mogelijk. Doordat de zaal opdeelbaar is en over een uitzonderlijk goede akoestiek beschikt, kan je er makkelijk terecht voor intieme gelegenheden vanaf 20 personen tot grote bijeenkomsten, concerten en uitvoeringen tot 800 personen. Buiten het gebouw zijn zelfs evenementen tot 10.000 bezoekers mogelijk.

Indien gewenst verzorgt EM2 volledige cateringarrangementen. Van een eenvoudige lunch tot een luxe 5-gangen diner op een prachtig gedekte tafel. Daarnaast kan je bij ons terecht voor professioneel licht, beeld en geluid.

Wat wij geloven is dat jouw event pas echt bijzonder wordt wanneer we samenwerken. We denken mee, stemmen af en maken zichtbaar. Groots als het moet, klein als het is gewenst. Altijd professioneel en altijd met een persoonlijke touch. We doen namelijk niet aan massaproductie. We doen aan groot en fijn.

 

EM2 ALS TROUWLOCATIE

Bij EM2 zijn we voor de liefde. Liefde voor muziek, liefde voor vrijheid en liefde voor elkaar. Wil je de mooiste dag van je leven vieren in een ontspannen sfeer met zowel binnen- als buiten mogelijkheden? Dan zijn wij de perfecte trouwlocatie in Groningen voor jullie.

Jullie bruiloft kan je bij ons inrichten zoals je zelf wilt.
Dit is er bij ons allemaal mogelijk:

 • Trouwen op locatie
 • Festivalsetting met buitenterrein
 • Ruimte voor foodtrucks, zowel binnen als buiten
 • Bar met aangepast assortiment
 • Ondersteunende faciliteiten zoals beamers, mooi geluid, passend licht.
 • Alle ruimte voor eigen input en invulling van persoonlijke wensen

 

EM2 ALS VERGADERLOCATIE

Zoek jij een unieke vergaderlocatie in Groningen? Dan is EM2 venue de plek!

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Groningen? EM2 venue biedt deze mogelijkheid in het voor-café. Een fijne inrichting op een inspirerende locatie en van alle gemakken voorzien. Voor presentaties en bijeenkomsten van kleine gezelschappen hebben we speciaal een pakket samengesteld.

De kosten voor 4 uur voor maximaal 30 personen zijn €650,- (ex.).

Hiervoor krijgt u:

 • Exclusief gebruik van het voor-café.
 • Beamer + scherm
 • Koffie, thee, koek en hartige snacks
 • Snelle Wifi
 • Gratis parkeren

CONGRES, LEZINGEN & SYMPOSIA

EM2 is een ideale locatie voor een congres, lezingen, presentaties en symposia. Overdracht van kennis, motiveren van mensen en inspireren tot nieuwe inzichten zijn belangrijk zaken.Wij bieden uw ondersteuning op verschillende vlakken om uw boodschap zo optimaal mogelijk te laten overkomen.

AKOESTIEK

Door de speciale wanden van EM2 hebben wij een mooie droge akoestiek. Dit maakt het luisteren fijn en verfijnt daarmee uw boodschap. Een slechte akoestiek werkt afleidend voor de luisteraar waardoor uw boodschap minder goed overkomt, dit wilt u natuurlijk zien te voorkomen.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

We voorzien u graag van de nodige technische ondersteuning. Denk aan beeld, geluid, podium en zaalinrichting. Er zijn diverse opstellingen mogelijk voor groepen v.a. 20 personen tot 300 personen. Kijk hier voor meer specificaties.

NETWERKBORREL

Een belangrijk onderdeel van de integratie van nieuwe kennis is het delen van inzichten met collega’s of gelijkgezinden. Een informele setting, een hapje en een drankje zet aan tot een goed gesprek en het door-sparren van ideeën. Wij verzorgen dit graag!

 

SPECIFICATIES EM2

Het EM2 gebouw is ontworpen om ruimte te kunnen bieden aan een breed scala van evenementen. De basisafmetingen van de zaal zijn 15 x 40 meter. Het is mogelijk te werken met een modulair systeem; de zaal kan naar wens verkleind worden.

RUIMTES

Voor-café
Het voor-café is een sfeervolle en lichte ruimte met eigen bar en plek voor maximaal 150 personen. Door het verloop in de vloer, is het voor-café zeer geschikt voor presentaties en bijeenkomsten.

Middenzaal
De middenzaal is het hart van de EM2. Hier bevindt zich een grote bar, ideaal voor een groot feest. Dit kan uiteraard in combinatie met het voor-café worden ingezet.

Gehele zaal
De gehele zaal heeft een totale vloeroppervlakte van 600 m2. Geschikt voor een 800 personen  of 450 zittende personen.

Buitenterrein
Om het gebouw heen is veel ruimte. We hebben een terras en een tuin van 4000 m2. Van een sfeervol bedrijfsfeest in festivalsetting tot een ongedwongen BBQ. Er is ruimte voor iedere wens.

OPPERVLAKTE

 • 720 m2 vloeroppervlakte incl. toiletten en bedrijfsruimte.
 • 500 m2 vlakke zaalvloer, 100 m2 podium/voor café.
 • Buiten oppervlakte van 4000 m2 in eigen of custom aan te passen festivalsetting.

 

Faciliteiten

Voeg Review toe

Geef een reactie

Direct reserveren

  Voorkeur voor contact:

  Toegevoegd door: Boekjeplekje

  Boekjeplekje

  om contactgegevens te zien