Inloggen

Gasterij Smits Feestlocatie, Trouwlocatie, Vergaderlocatie

Hoofdweg 170, Midwolda

Vergaderen

Ontspannen vergaderen bij Gasterij Smits

Bij Gasterij Smits vindt u alle faciliteiten voor een doeltreffende zakelijke bijeenkomst. We hebben verschillende ruimtes voor vergaderingen en seminars. Ook beschikken wij over voldoende parkeergelegenheid voor de deur en verzorgen wij aantrekkelijke arrangementen.

Een vergadering of seminar bij Gasterij Smits is goed verzorgd, effectief en ontspannen. Tijdens de lunchbreak heeft u mogelijkheid om een wandeling in het bos of langs het Oldambtmeer te gaan maken.

Ook zijn wij u graag van dienst voor uw personeelsfeesten, hiervoor kunt u gebruik maken van de arrangementen of maken we graag een aanbieding op maat voor u.

Bruiloften

Uw trouwfeest bij Gasterij Smits

U gaat trouwen? Van harte gefeliciteerd!

Wanneer u kiest voor Gasterij Smits als uw feestlocatie maak u uw trouwdag voor uzelf én voor de gasten extra bijzonder. De vele mogelijkheden van Gasterij Smits lenen zich uitstekend voor een prachtige culinaire verzorging van uw mooiste dag. Ook hebben we vele mogelijkheden voor een bruiloft of receptie naar wens. Alles tot in de puntjes verzorgd. We denken graag met u mee om alles soepel en ontspannen te laten verlopen.

Arrangementen

Voor gezelschappen vanaf 50 personen hebben wij een Bruiloftsarrangement van vier uur dat bestaat uit:

  • 2 koffie met assorti gebak
  • Vrij drinken (inclusief Buitenlands gedistilleerd)
  • 4 maal bittergarnituur “Gasterij Smits”
  • Ter afsluiting een kopje koffie met een belegd broodje (andere mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar, eventueel tegen een meerprijs)

De kosten bedragen € 24,50 per persoon.

Kinderen

Kindvriendelijk restaurant

Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt als u een bezoek brengt samen met uw familie aan Gasterij Smits. Daarom is er een kinderspeelruimte van 60 m2 met verschillende soorten speelgoed, zodat uw kinderen zich kunnen vermaken en u rustig aan tafel kunt blijven zitten.

In de speelruimte is er voor alle leeftijden vertier. Met onder andere een klimwand, duikelrek, PlayStation, schminken, knutselen en kleuren zorgen we ervoor dat uw kinderen een leuke tijd beleven bij ons.

Faciliteiten

Voeg Review toe

Geef een reactie

Deze locatie is goedgekeurd door Boekjeplekje.nl

Toegevoegd door: Przemek

Boekjeplekje

om contactgegevens te zien