Inloggen

Grand Café Java Feestlocatie, Trouwlocatie, Vergaderlocatie

Prins Hendrikplein 7, Veendam

Bedrijfsuitje of personeelsfeest in Veendam organiseren?

Een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of evenement organiseren in een authentiek monument uit 1885. Welk bedrijf wil dat niet?

Een geschikte ruimte in Veendam voor bijvoorbeeld vergadering, training, productpresentatie, feest,  gala, promoveren, receptie, borrel of bruiloft? Grand Café Restaurant Java is dé ideale locatie en bestaat uit twee (geschakelde) panden voor ieder gewenst doel. Vanaf 15 tot 250 personen; ons ervaren team organiseert jullie evenement tot in de puntjes!

Onze twee panden zijn afzonderlijk te gebruiken, maar vormen samen ook één geheel. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld in de ene ruimte te dineren en daarna in de andere ruimte te feesten. Of wanneer jullie gastenlijst niet al te groot is, kunnen jullie één aparte ruimte gebruiken. Zo ontstaat toch die intieme, warme sfeer voor jullie en het gezelschap.

Geschikt voor kleine en grote groepen

Het restaurant van Java telt ruim honderd zitplaatsen en is daardoor zeer geschikt voor grotere groepen. Ook hebben we een speciale ruimte voor (kleinere) gezelschappen, genaamd ‘de Veenlustzaal. Bij mooi (en redelijk!) weer kunnen jullie gasten terecht op ons half overdekte buitenterras. Buiten is er ruimte voor circa 85 (zitplaatsen) personen

Wij bieden diverse mogelijkheden voor het vieren van een verjaardag, jubileum of personeelsuitje. Ook voor een complete vergadering met koffie/thee, lunch en diner ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij Java is alles mogelijk!

Trouwen, dineren, borrelen en dansen
De receptie, het diner en het feest op dezelfde locatie. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van een ontvangst met bubbels en bruidstaart? Daarna heerlijk genieten van een diner, buffet of fingerfood menu. Hiervoor hebben wij meerdere mogelijkheden. Zijn al jullie gasten voldaan; dan kan de DJ warm gaan draaien. Uiteraard kunnen wij de DJ of band ook voor jullie verzorgen. Natuurlijk willen jullie dat alles goed geregeld is op jullie huwelijksdag. Wij nemen graag al jullie zorgen uit handen

Unieke locatie!

Java is gevestigd in twee prachtige panden en bestaat uit twee inrichtingen. Het ene is stijlvol ingericht als een Engelse pub en het andere als een moderne eigentijdse brasserie. Ze zijn afzonderlijk te gebruiken, maar vormen samen ook één geheel.

Succesvol personeelsfeest

Ons team helpt je graag bij het organiseren van jullie personeelsfeest of bedrijfsuitje in Veendam. Wij weten welke wegen wij samen moeten bewandelen om tot een succesvol personeelsfeest te komen. Met of zonder samenwerking van een evenementenbureau.

Faciliteiten

Voeg Review toe

Geef een reactie

Deze locatie is goedgekeurd door Boekjeplekje.nl

Direct reserveren

    Voorkeur voor contact:

    Toegevoegd door: Boekjeplekje

    Boekjeplekje

    om contactgegevens te zien