fbpx

Grand Café Zuidlaren Feestlocatie, Trouwlocatie, Vergaderlocatie locatie

De Millystraat 8, Zuidlaren

Grand Café Zuidlaren

is een gezellige ontmoetingsplek gevestigd in een monumentaal pand in het hart van Zuidlaren. Bij Grand Café Zuidlaren kunt u gezellig borrelen aan de bar en/of genieten van heerlijke gerechten die de keukenbrigade dagelijks met veel liefde en verse producten bereidt. Naast een uitgebreide menukaart biedt Grand Café Zuidlaren nog zoveel meer. Grand Café Zuidlaren is dé locatie voor uw feest, verjaardag, jubileum, zakelijke bijeenkomsten en/of (afscheid) receptie. Ook is Grand Café Zuidlaren een officiële trouwlocatie van de Gemeente Tynaarlo. Grand Café Zuidlaren organiseert elke zondagmiddag live muziek en heel veel andere leuke activiteiten.

Zakelijke Arrangementen

Grand Café Zuidlaren is ook voor zakelijke bijeenkomsten zeer geschikt. Naast voldoende parkeergelegenheid (op de Brink) bieden we audio-visuele hulpmiddelen, internet toegang en diverse vergaderopstellingen. Eventueel in combinatie met lunch, borrel en/of diner of een warm/koud (tapas)buffetl. Allese arrangementen zijn eventueel uit te breiden met een proeverij van wijn,- bier, of whisky en/of een sportief, cultureel, creatief of muzikaal onderdeel.

Wij staan ook open voor nieuwe ideeen, mogelijkheden en suggesties om samen met u van elke gelegenheid iets moois te maken.

Trouwen

Wil je op je trouwdag geen stress om van de ene locatie naar de andere locatie te moeten sjezen? Bij Grand Café Zuidlaren kan alles onder één dak. De plechtigheid, de bruidstaart, de receptie, het diner en het bruiloftsfeest. 

Toch nog ook even langs de kerk? Dan volstaat slechts een korte wandeling naar de overkant van de straat voor de kerkelijk inzegening in de Hervormde Kerk van Zuidlaren.

Grand Café Zuidlaren is officieel erkend als trouwlocatie en daar zijn we best trots op. Bij ons kunt u terecht om uw burgerlijk huwelijk buiten het gemeentehuis te laten voltrekken. In ons sfeervolle Grand café of in één van de sfeervolle zalen. Wij hebben de mogelijkheid om uw receptie en/of bruiloft uitbundig te vieren, zodat u kunt terugkijken op een geslaagde trouwdag.

Faciliteiten

Video

Geplaatst door Grand Cafe Zuidlaren op Maandag 14 januari 2019

Schrijf een review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gastvrijheid
Prijs/Kwaliteit
Locatie
Onderhoud

Gecontroleerd door boekjeplekje.nl

Direct reserveren

Contactinformatie: