Inloggen

Hajé Hotel Joure Trouwlocatie, Vergaderlocatie

Klokmakkerij 1, Joure

Vergaderen

Joure

Hajé Joure heeft een heerlijke bibliotheek waar je een intiem feest kunt geven met ± 20 gasten. Uiteraard is deze ruimte ook zeer geschikt om te vergaderen. Aangrenzend aan de bibliotheek vind je de Jousterzaal, een mooie ruimte voor groepen vanaf 45 personen. Van de bibliotheek en Jousterzaal kan ook één grote zaal worden gemaakt. Zo ontstaat er een ‘schitterende’ ruimte voor elk type bijeenkomst. Bezoek ook onze binnentuin ‘de Lantaarn’. Opgetrokken uit glas geeft deze ruimte een unieke aanvulling op uw arrangement. Of dat nu een groot feest is of een besloten vergadering! Met een terras aan het water en een bibliotheek met volop privacy, zijn de mogelijkheden hier eindeloos.

Trouwen bij Hajé

Vier bij ons de dag van je leven!

Er breekt een spannende en bijzondere tijd aan, waarin jullie de dag van je leven plannen! Bij Hajé begrijpen wij dat het naast ontzettend leuk ook spannend kan zijn. Daarom helpt ons Hajé team waar zij kunnen. Niet alleen bij het plannen van een feest maar bij het plannen van de hele dag!

Op de dag zelf nemen onze medewerkers alle zorg uit handen en zien erop toe dat alles in de details wordt uitgevoerd.  Zo zorgen wij er samen voor dat jullie onbezorgd kunnen genieten, van de mooiste dag van jullie leven.

Faciliteiten

Voeg Review toe

Geef een reactie

Deze locatie is goedgekeurd door Boekjeplekje.nl

Toegevoegd door: Przemek

Boekjeplekje

om contactgegevens te zien