fbpx

Het Wapen van Drenthe Feestlocatie, Trouwlocatie, Vergaderlocatie locatie

Heerestraat 1, Roden

Stijlvolle zalen met sfeer voor feesten en partijen

Het Wapen van Drenthe beschikt over sfeervolle zalen voor feesten en partijen. Hier kunt u terecht met gezelschappen vanaf 5 personen.
De zaalaccommodatie beschikt over een schitterende bar, een grote barbecue en heeft de mogelijkheid gesplitst te worden in meerdere ruimten. Hierdoor kunnen de zalen zo worden ingericht dat ook kleinere gezelschappen gezellig en met veel privacy bijeen kunnen zijn.
De zaalaccommodatie is uitstekend geschikt voor
het houden van o.a.

  • recepties
  • groepsbarbecues
  • reünies
  • personeelsavonden

Feestzaal voor bruiloften en partijen.

Restaurant het Wapen van Drenthe; feestlocatie met de ideale feestzaal voor bruiloften en partijen tot ca. 200 personen. 

Restaurant het Wapen van Drenthe beschikt over een flexibele zaalaccommodatie voor gezelschappen van verschillende groottes. Deze feestzaal voor bruiloften en partijen is warm en gezellig ingericht en voorzien van moderne voorzieningen.

Wij kunnen voor uw feestelijke gebeurtenis een arrangement op maat samenstellen voor een aantrekkelijke prijs. Afhankelijk van uw wensen en het verwachte aantal personen kunnen we voor u het hele restaurant met de aangrenzende zaal of een deel hiervan reserveren.

Gezien de vele mogelijkheden is het niet mogelijk hier een prijsindicatie te noemen. Maakt u gerust en geheel vrijblijvend een afspraak met ons. Wij laten u dan eerst de accommodaties zien, u kunt de sfeer zelf even proeven, kennis met ons maken en dan onder het genot van een kop koffie uw wensen even met ons doornemen.

Wij vinden het daarbij belangrijk dat u een goed gevoel bij de sfeer en de kennismaking heeft. Vaak is dat erg bepalend voor het welslagen van uw feest.

Trouwen is een hoogtepunt in uw leven.
Daarom wilt u van uw trouwdag een onvergetelijk feest maken. Dankzij onze ervaring met het organiseren en het verzorgen van bruiloften en recepties kunt u dat belangrijke deel van uw trouwdag met een gerust gevoel aan ons overlaten.

Faciliteiten

Schrijf een review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gastvrijheid
Prijs/Kwaliteit
Locatie
Onderhoud

Gecontroleerd door boekjeplekje.nl

Direct reserveren

Contactinformatie: