Inloggen

Hof van Zuidlaren Feestlocatie, Trouwlocatie, Vergaderlocatie

Groningerstraat 10, Zuidlaren

Brasserie ‘t Hof van Zuidlaren beschikt over diverse ruimtes geschikt voor grotere gezelschappen. Een mooie locatie voor uw familiedagen, feesten, partijen, vergaderingen, optredens, borrels, buffetten.De ruimtes kunnen afzonderlijk of in combinatie worden gebruikt. U heeft hier gratis toegang tot internet.

Sinds december 2016 is “de Hofkamer”, een heerlijke ambiance waar grotere gezelschappen ontvangen kunnen worden in een warme sfeer met veel hout elementen. Laat u verrassen door deze sfeervolle kamer, waar u met uw bedrijf, zakelijke contacten, familie of vrienden een prettig samenzijn kan houden.

U kunt er ook voor kiezen om met kleinere gezelschappen te dineren in de Brasserie. Deze is dan niet exclusief voor uw gezelschap gereserveerd.

Ook bieden wij arrangementen aan in combinatie met een bezoek aan attractiepark Sprookjeshof, plezier voor klein en groot!

 

Wij beschikken over de volgende ruimtes:

 • De Hofkamer met een capaciteit circa 90 personen
 • De Achterzaal met een capaciteit circa 175 personen, en een groot podium.
 • De Hofkamer en Achterzaal kunnen ook worden samengevoegd en heeft dan een capaciteit van 300 personen met eventueel een dansvloer en podium
 • Grote gratis prive parkeerplaats, ook toegankelijk voor touringcars.

Faciliteiten

Voeg Review toe

Geef een reactie

Deze locatie is goedgekeurd door Boekjeplekje.nl

Direct reserveren

  Voorkeur voor contact:

  Toegevoegd door: Boekjeplekje

  Boekjeplekje

  om contactgegevens te zien