Inloggen

Hotel Boschhuis Vergaderlocatie

Boslaan 6, Ter Apel

Zalen

Voor vergaderingen, groepsdiners, buffetten en de meest uiteenlopende festiviteiten heeft u bij Hotel Boschhuis de beschikking over diverse zalen, met een capaciteit van 10 tot 500 personen. Voor vergaderingen zijn hulpmiddelen als televisie, video, overheadprojector, beamer, flipcharts, etc. aanwezig. De grote zaal is voorzien van uitgebreide toneelfaciliteiten.

  • Grote Zaal: ± 350 personen
  • Eiken Zaal: ± 50 personen
  • Linden Zaal: ± 30 personen
  • Boven Zaal: ± 10 personen

Hotel

In Hotel Boschhuis lijkt de tijd stil te hebben gestaan. De statige entree, de gelagkamer met open haard en het stijlvolle à la carte restaurant zijn, samen met de grote schouw, zoveel mogelijk authentiek gebleven. Mede door de ligging van het hotel kunt u volledig tot rust komen. In de zomer heerlijk genieten op het terras en bij kouder weer is het gezellig in het café en restaurant.

Kamer

Het hotel beschikt over acht 2-persoonskamers. U verblijft in keurig verzorgde kamers, met onder andere een douche, toilet, televisie en gratis wifi. Er zijn vier hotelkamers die beschikken over een aiconditioning. Op de hotelkamers en in ons restaurant zijn geen honden toegestaan.

Bij uw verblijf is het ontbijt standaard inbegrepen. Het ontbijt is vanaf 7.00 uur tot 10.00 uur. Op zaterdag en zondag vanaf 8.00 uur tot 10.00 uur. Inchecken kan vanaf 14.00 uur tot 22.00 uur. Uitchecktijd is uiterlijk 11.30 uur.

Faciliteiten

Voeg Review toe

Geef een reactie

Deze locatie is goedgekeurd door Boekjeplekje.nl

Toegevoegd door: Przemek

Boekjeplekje

om contactgegevens te zien