Inloggen

Hotel Parkzicht Feestlocatie, Trouwlocatie, Vergaderlocatie

Museumplein 3, Veendam

Bij Hotel Parkzicht kunt u terecht voor eigenlijk alle soorten bijeenkomsten in de ruimste zin van het woord. Dat kan variëren van een klein feestje of vergaderingen met 10 mensen tot een enorme show met wel 1000 personen. Tevens zijn de zalen natuurlijk uitermate geschikt voor bruiloften of personeelsfeesten.

Hotel Parkzicht beschikt over totaal 7 moderne zalen die deels zijn samen te voegen. De vergaderzalen zijn voorzien van airconditioning.

De zalen zijn voorzien van een geheel nieuwe vloer, plafond en tafels en stoelen. Tevens is er bij elke zaal de mogelijkheid om naar buiten te gaan op het geheel nieuwe buiten terras. In diverse zalen is nu ook daglicht beschikbaar.

De grootste zaal van Hotel Parkzicht is de congres- en theaterzaal. Deze is voorzien van een modern toneel en biedt in theater opstelling plaats aan 500 personen. Op het podium is voldoende ruimte voor een forumtafel en projectieschermen, voor bijvoorbeeld uw jaarcongres.

De stijlvolle pub-bar bij de grote congres- en theaterzaal biedt tijdens de voorstelling of tussen de vergadersessies gelegenheid voor een informele en ontspannende onderbreking. Ook bij grote feesten is het een gezellig trefpunt voor de feestgangers. Deze bar kan ook van de zaal afgescheiden worden, of bij een kleinere zaal worden gevoegd.

 

Receptiearrangementen

Bent u zoveel jaar getrouwd of heeft een van Uw medewerkers een jubileum te vieren, wij hebben verschillende arrangementen samengesteld. Minimaal 40 personen.

Verjaardagsarrangement

U kent het wel….. u bent jarig en de hele dag bezig. Even naar de bakker, de slager, supermarkt en slijterij. Dan in huis nog even poetsen, totdat… Ding Dong! De eerste visite staat al voor de deur.

Wij hebben voor u de oplossing…..

Speciaal voor u hebben we een verjaardag arrangement samengesteld. Compleet verzorgd, zelfs de afwas wordt voor u gedaan…

 

Babyborrel

Wanneer er een baby geboren wordt, dan breekt er voor de ouders een gezellige, maar vooral drukke tijd aan. Er komt een hoop visite dus wat is er praktischer om alle visite in één keer te ontvangen. Dat kan uiteraard in de zalen van Hotel Parkzicht.

U prikt een datum voor de receptie (ongeveer 6 tot 8 weken na de uitgerekende datum) en laat de organisatie aan ons over. Het enige wat u hoeft te doen is de uitnodigingen gelijk met het geboortekaartje te versturen en ons even melden of u een zoontje of dochtertje heeft gekregen (of misschien allebei…)

Alle ‘zorgen’ zijn in één keer opgelost dus kunt u samen met uw gasten gezellig kletsen en genieten van een kopje koffie, een drankje en lekkere hapjes. En bij mooi weer kunt u natuurlijk gebruik maken van ons gezellige terras.

Faciliteiten

Voeg Review toe

Geef een reactie

Deze locatie is goedgekeurd door Boekjeplekje.nl

Direct reserveren

    Voorkeur voor contact:

    Toegevoegd door: Boekjeplekje

    Boekjeplekje

    om contactgegevens te zien