Inloggen

Hotel Restaurant Termunterzijl Feestlocatie, Vergaderlocatie

Mello Coendersbuurt 39, Termunterzijl

VERGADEREN IN HOTEL RESTAURANT TERMUNTERZIJL

Wij beschikken over twee vergaderruimtes.

Hotel Termunterzijl ligt op 30 autominuten rijden van Groningen . Termunterzijl lijkt het einde van de wereld en daar zijn we trots op. Rust en stilte zijn hier nog overvloedig aanwezig. De ideale plek voor bedrijven, instellingen en overheden om met elkaar van gedachten te wisselen.

Wij beschikken over twee vergaderruimtes, Dollard, 25 – 100 personen en Boog (tot 13 personen)

Vergaderzaal Boog per dagdeel € 40 (‘s morgens, ’s middags of ’s avonds)

Vergaderzaal Dollard per dagdeel € 60 (‘s morgens, ’s middags of ’s avonds)

Deze prijzen zijn exclusief koffie, thee, cake/koek, hapjes en drankjes, lunch of diner. Vergadert u een hele dag, dan betaalt u € 13,00 per persoon (bij een groep tot 10 personen) voor onbeperkt koffie, thee, water en koekjes. Voor een groep van 10 personen of meer is dat € 11,50 per persoon.
Bij een halve dag vergaderen betaalt u respectievelijk € 8,00 en € 7,00 per persoon voor onbeperkt koffie, thee, water en koekjes.

Niets is bij ons standaard. Dat is de charme van ons kleinschalige hotel/restaurant. Graag maken wij in overleg met u een op maat gesneden programma. Te denken valt aan workshop, bij uitstek een goede gelegenheid om de teamgeest te versterken. Voor sommige workshops huren wij externe medewerkers in.
Wat vind u van een fietstocht in ons prachtige polderlandschap of een wandeling in het pittoreske Termunterzijl met zijn prachtige historie. Een andere mogelijkheid is aan het eind van de dag kostelijke wijnen proeven in onze goed gesorteerde wijnkelder. Handig om alvast een fles uit te zoeken voor bij het diner! Kortom alles is mogelijk en bespreekbaar.

Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Faciliteiten

Voeg Review toe

Geef een reactie

Deze locatie is goedgekeurd door Boekjeplekje.nl

Toegevoegd door: Przemek

Boekjeplekje

om contactgegevens te zien