Inloggen

Hotel Spoorzicht & SPA Feestlocatie, Trouwlocatie, Vergaderlocatie

Molenweg 11, Loppersum

Een passende ruimte voor elke gelegenheid

Hotel Spoorzicht & SPA heeft alles in huis om uw vergadering, verjaardagsfeest, trouwerij, borrel of zakelijk evenement tot een succes te maken. Heeft u iets te organiseren? Wij denken graag met u mee. We hebben 5 sfeervolle zalen, vergaderruimtes, 2 restaurants en een luxe SPA.

Sfeervol vergaderen

Heeft u een vergadering of wilt u met uw collega’s brainstormen? Dan is het vaak een goed idee om dit buiten uw bedrijf te organiseren. Dit zorgt voor een fris perspectief en nieuwe ideeën. Onze vergaderruimtes zijn aantrekkelijk ingericht en van alle gemakken voorzien. Verder verzorgen onze koks graag uw lunch, diner en/of borrel. U vergadert in alle rust en comfort in een authentieke sfeer.

Hotel Spoorzicht & SPA is goed bereikbaar met de auto en de trein. Het hotel ligt op slechts 2 minuten lopen van het treinstation van Loppersum. Tot laat in de avond rijdt er 2 keer per uur een trein in 25 minuten van en naar Groningen. Hotel Spoorzicht & SPA beschikt over een ruime gratis parkeerplaats.

Na inspanning komt ontspanning

Hotel Spoorzicht & SPA beschikt over een luxe SPA met onder andere diverse sauna’s, een Turks stoombad, binnenzwembad en relaxruimte. Wilt u na uw vergadering ontspannen dan bent u van harte welkom in onze SPA.

Overnachten

Ook voor bedrijfsuitjes van meerdere dagen, congressen en heisessies is Hotel Spoorzicht & SPA een uitstekende keuze. We hebben comfortabele hotelkamers en/of ruime appartementen beschikbaar.

Alle voorzieningen
Hotel Spoorzicht & SPA heeft alle voorzieningen in huis om uw event te ondersteunen. Denk aan draadloos internet, beamers, flip-overs etc. Ook is het mogelijk om na uw evenement, te ontspannen in onze luxe SPA en binnenzwembad.

Culinair genieten
Hotel Spoorzicht & SPA beschikt over een eigentijds restaurant. Onze koks verrassen u en uw gasten graag met onze uitgebreide kaart voor lunch en diner. Blijft u overnachten, dan kunt u genieten van een uitgebreid en goed verzorgd ontbijt. Heeft u specifieke wensen? Onze koks staan voor u klaar!

Zakelijk overnachten
Hotel Spoorzicht & SPA is een goede uitvalsbasis als u zakelijke gasten uit het buitenland ontvangt. U verblijft in een rustgevende sfeer en binnen 15 minuten bent u in de Eemshaven of Delfzijl. Blijven u en uw gast(en) regelmatig overnachten? Dan bieden wij u graag een speciaal tarief aan.

Faciliteiten

Voeg Review toe

Geef een reactie

Deze locatie is goedgekeurd door Boekjeplekje.nl

Direct reserveren

    Voorkeur voor contact:

    Toegevoegd door: Boekjeplekje

    Boekjeplekje

    om contactgegevens te zien