Inloggen

Hotel Ten Cate Feestlocatie, Trouwlocatie, Vergaderlocatie

Noordbargerstraat 44, Emmen

VERGADEREN IN EEN INSPIRERENDE OMGEVING IN HARTJE EMMEN

Ons kleurrijke en kunstzinnige Hotel Restaurant ten Cate – met diverse vergaderzalen en horeca – is de ideale plek voor het vergaderen of andere zakelijke evenementen in de provincie Drenthe. Daarnaast bieden wij diverse faciliteiten voor een productieve en energieke dag.

EEN BIJZONDERE LOCATIE VOOR EEN BIJZONDERE GELEGENHEID

Of het nu gaat om een besloten borrel, een chique diner of een knallend verjaardagsfeest met overnachting; onze kleurrijke Toyistische setting, verschillende ruimtes en horeca bieden ruimte aan  diverse partijen. Maak uw feest of evenement nóg specialer, vier het in het unieke Hotel Restaurant ten Cate.

Bij Hotel ten Cate kunt u zowel terecht voor een gezellige borrel, een uitgebreid diner of een knallend feest. De verschillende zalen, een binnentuin en lounge bieden ruimte aan uiteenlopende evenementen. De brasserie en het restaurant zogen voor het culinaire ver(s)maak.

 • Diverse zalen, binnentuin & lounge
 • Brasserie & restaurant
 • Capaciteit maximaal 250 personen

TROUWEN IN EEN ARTISTIEKE SETTING IN HARTJE EMMEN

Vier uw bruiloft in ons bijzondere en kunstzinnige Hotel Restaurant ten Cate. Onze diverse zalen en horeca bieden u een romantische setting voor zowel een intieme receptie, een uitgebreid diner als een knallend trouwfeest. Met 53 mooie kamers is er aan overnachtingsmogelijkheden geen gebrek.

 

 

Faciliteiten

Voeg Review toe

Geef een reactie

Deze locatie is goedgekeurd door Boekjeplekje.nl

Direct reserveren

  Voorkeur voor contact:

  Toegevoegd door: Boekjeplekje

  Boekjeplekje

  om contactgegevens te zien