Inloggen

Karmelklooster Trouwlocatie, Vergaderlocatie

Burgemeester Wuiteweg 162, Drachten

Vergaderen

Vergaderen in Drachten, Friesland. Het Karmelklooster in Drachten is een mooie plek voor een inspirerende training of vergadering. Uw meeting, viering, overleg of conferentie krijgt allure in dit huis met karakter.

Gebouw met sfeer..
een verrassend intieme atmosfeer, door de kruisgangen en doorkijkjes naar de tuinen. Het Karmelklooster staat op de lijst voor jonge monumenten en is finalist bij ’t Moaiste fan Fryslân 2018!

10 aangename vergaderruimten
voor 2 tot 140 personen, waar u in alle rust kunt vergaderen! Elke ruimte heeft direct daglicht, veelal met uitzicht op de tuinen. U vergadert in originele ruimten zoals de hostiebakkerij of de muziekkamer. De prachtige tuinen bieden een mogelijkheid voor een wandeling in de pauze, maar zijn ook ideaal voor het werken in kleine groepen.

Moderne beamers
Er zijn goede Epson beamers aanwezig in kleine zalen. De kapel is recent voorzien van een riant scherm inclusief nieuwe beamer die het scherm van achter belicht. Zo maken we optimaal gebruik van de ruimte! Uiteraard kunt u kosteloos gebruik maken van ons wifi- netwerk.

Nieuwe energie! Goede verzorging van de innerlijke mens
We werken met verse producten. Brood komt bij de warme bakker vandaan en gebak bij de Drachtster Banketbakker Boonstra. U krijgt echte DE koffie en bij het diner gebruikt onze kok zoveel mogelijk groenten uit eigen tuin.
mogelijkheden: koffie/thee met iets lekkers, lunch, aangeklede borrel, diner, ontbijt.

Trouwen

Het karmelklooster is een officiele trouwlocatie in de gemeente Smallingerland in Friesland. Het is een gebouw met een verrassende intieme atmosfeer.
Het Karmelklooster biedt de mogelijkheid om een burgerlijk en/of kerkelijk huwelijk te verbinden met een receptie, of diner.

Feestelijke receptie

Samen met uw gasten deze prachtige dag vieren in Friesland! Dat kan in het Karmelklooster in Drachten.

Wellicht verrast u uw gasten met bruidstaart en koffie of thee, of zelfs champagne, in de kapel of binnentuin van het klooster.

Bij minder goed weer bouwen we de kapel na de ceremonie in korte tijd om tot een feestelijke ruimte voor een receptie!  We kunnen diverse hartige lekkernijen serveren: van een bittergarnituur met druiven en nootjes tot mini-broodjes zalm met roomkaas en bieslook.

Faciliteiten

Voeg Review toe

Geef een reactie

Deze locatie is goedgekeurd door Boekjeplekje.nl

Direct reserveren

    Voorkeur voor contact:

    Toegevoegd door: Boekjeplekje

    Boekjeplekje

    om contactgegevens te zien