Inloggen

Kasteel Coevorden Feestlocatie, Trouwlocatie, Vergaderlocatie

Kasteel 29, coevorden

Zakelijk

H Design Hotels Kasteel Coevorden biedt legio opties voor vergaderen in stijl. Variërend van een intieme vergadering met maximaal 12 personen in de Blauwe Torenkamer, een bedrijfspresentatie in de grote klassieke Riddersael of workshops in een van de bovenzalen met authentieke balkenplafonds. Heeft u meer nodig dan een paar uur? U kan natuurlijk ook bij ons overnachten.

Feesten

Heeft u een groot verjaardagsfeest, afscheidsfeest of zilveren bruiloft? Wij hebben in ons Kasteel 11 zalen in allerlei formaten met ieder zijn eigen karakter. Zo is er bij ons altijd voor elk gezelschap, groot of klein, een geschikte ruimte om uw feest te vieren. U kunt daarbij denken aan een spetterend feest in onze gewelvenkelder of in de balkenzaal onder het verrassend grote kasteeldak. Bent u met een kleiner gezelschap dan kunt u bij ons ook terecht voor private dining in het Blauwe Torencabinet of de Bovenste Camer.

Trouwen

Ons bijzondere Kasteel is dé locatie om de meest romantische dag uit uw leven tot een sprookjesachtige belevenis te maken. Daarbij is alles mogelijk: van een zeer intieme huwelijksvoltrekking in het Blauwe Toren Cabinet of groots uitpakken in onze statige Riddersael of de Alfasael. Natuurlijk verzorgen wij geheel naar jullie wensen de receptie, het diner én het feest. Overnachten kan ook, wij hebben in ons 100 jaar oude graanpakhuis “de Vlijt” een fantastische bruidssuite, met authentieke balkenplafonds, regendouche, jacuzi en een heerlijk Kingsize bed.

Faciliteiten

Voeg Review toe

Geef een reactie

Deze locatie is goedgekeurd door Boekjeplekje.nl

Direct reserveren

    Voorkeur voor contact:

    Toegevoegd door: Boekjeplekje

    Boekjeplekje

    om contactgegevens te zien