Inloggen

Limbo Emmen Feestlocatie, Trouwlocatie

Raadhuisplein/Dalipassage 12, Emmen

Limbo Restaurant & bar is ook de perfecte locatie voor een heerlijk en uniek diner voor bijvoorbeeld uw personeelsuitje, vriendengroep of bedrijfsfeest! Dineren kan uiteraard in ons sfeervolle restaurant, maar als het weer het toelaat kan dat ook op ons terras en het dakterras. Na het diner hoeft u nog lang niet naar huis; blijf gezellig borrelen onder het genot van onze speciaalbieren, wijnen of cocktails.

Bedrijfsfeest of receptie in club of restaurant Limbo

Op zoek naar een unieke plek voor uw bedrijfsfeest of receptie? Limbo is de perfecte plek!

Of u nu met 20 of met 400 personen komt, we stellen altijd samen met u een arrangement op maat samen. Eén met de juiste ingrediënten voor een onvergetelijk feest!

Met onze uitgebreide dranken arrangementen is er een ruime keuze voor elke gast en heeft u van tevoren duidelijk wat de kosten zijn.

Daarnaast bieden wij diverse dinermogelijkheden, wat dacht u van een barbecue met chef op het Ibiza style dakterras, of een heerlijk buffet in ons restaurant.

Trouwen in Limbo

Elkaar het jawoord geven op een uniek trouwlocatie en daarmee een onvergetelijke dag creëren, dat is mogelijk bij Limbo.

Hier is het mogelijk de mooiste dag van jullie leven handig in één concept, onder één dak vieren. Limbo kan worden ingezet als bijzondere trouwlocatie en we maken er dan ook echt iets bijzonders van.

De ceremonie (indien gewenst op het dakterras!), receptie, lunch/ diner en een knalfeest in onze club. Geen gereis met jullie gasten tussen verschillende locaties die dag, maar alles op dezelfde locatie. Vrijwel alles is bespreekbaar en onze weddingplanner vindt het een eer om met jullie mee te mogen denken, om er samen de mooiste dag van jullie leven van te maken.

 

Faciliteiten

Voeg Review toe

Geef een reactie

Deze locatie is goedgekeurd door Boekjeplekje.nl

Direct reserveren

    Voorkeur voor contact:

    Toegevoegd door: Boekjeplekje

    Boekjeplekje

    om contactgegevens te zien