Inloggen

Lokaal 55 Feestlocatie, Trouwlocatie, Vergaderlocatie

Oude Oppenhuizerweg 55,Sneek

Samen met uw collega’s op een bijzondere locatie vergaderen? Kom naar Lokaal 55 voor een sfeervolle omgeving. Wij verzorgen een uitstekend vergaderarrangement in Lokaal 55. In onze sfeervolle ruimte kunt u inspirerend en effectief vergaderen. Wij verzorgen voor u naar wens een aangeklede koffie en thee. Ook bieden wij een lunch en diner service rondom het vergaderen.

Vergaderarrangementen zijn mogelijk voor kleine en grote gezelschappen. Na de vergadering kunnen de schorten voor om het diner te bereiden. Informeer naar mogelijkheden en prijzen. 

Lokaal 55 kent vele mogelijkheden rondom een feest. Uw feest, vanaf 10 personen, of het nu een verjaardagsfeest of themafeest is, een kinderfeestje of personeelsuitje, Lokaal 55 zorgt dat u kunt genieten van een prachtig feest. 

Maar ook alles rondom uw bruiloft is in goede handen bij onze koks en crew. Wat te denken van de catering op uw bruiloft, het verzorgen van uw huwelijks receptie, het trouwen op locatie of uw huwelijksfeest. Maak snel een afspraak voor het feest dat u wilt vieren, samen met ons.

In Lokaal 55 is het uniek om te trouwen op locatie aan het water! We hebben een prachtige trouwzaal in de tuin, met uitkijk over de Houkesloot. De ambtenaar van de gemeente Sûdwèst Fryslân kan jullie huwelijksplechtigheid hier voltrekken. Vervolgens kunnen jullie letterlijk in het huwelijksbootje stappen voor een heerlijke vaartocht over de Friese meren. Maar bij het trouwen op deze locatie ook aan de kade, in de tuin en op het terras is het goed toeven: proosten, de bruidstaart aansnijden en volop feest vieren! Bij minder mooi weer kan de toost en receptie ook binnen plaatsvinden. Sfeervolle ruimtes geschikt voor kleine en grote gezelschappen, bij het trouwen op de locatie van Lokaal 55.

Voor het diner hebben we vele mogelijkheden om jullie culinaire wensen in te vullen: walking dinners, dineren aan lange tafels, buffetten, barbecue op de Big Green Egg, alles is mogelijk! Voor een fantastisch feest hebben we alle ervaring in huis om jullie wensen en ideeën in te vullen om te trouwen op locatie, zodat jullie trouwdag er één wordt om nooit te vergeten!

Faciliteiten

Voeg Review toe

Geef een reactie

Deze locatie is goedgekeurd door Boekjeplekje.nl

Toegevoegd door: Przemek

Boekjeplekje

om contactgegevens te zien