Inloggen

Nescio Hotel Groningen Feestlocatie, Vergaderlocatie

Emmalaan 33, Haren

Nescio Hotel Groningen heeft 5 multifunctionele vergaderzalen en biedt vergadergroepen tot 350 personen een ideale locatie. Wij hebben een groot parkeerterrein (gratis parkeren!) en liggen vlakbij de op- en afrit van de A28. Bovendien zijn wij centraal gelegen voor de drie noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Wij zullen uw zakelijke bijeenkomst tot in de puntjes verzorgen, met oog voor detail. Van vergadering tot congres, van productpresentatie tot seminar.

Een goede bijeenkomst begint natuurlijk met een sterk en stabiel wifi-signaal in de vergaderzaal, goede klimaatcontrole en gratis parkeerplaatsen voor de deur. En uw vergadering of workshop kunt u naar eigen inzicht uitbreiden met versnaperingen, een vitale break, lunch en/of diner.

ZAKELIJK AFSPREKEN

Ons hotel is ideaal gelegen voor snelle afspraken ‘buiten de deur’ . Natuurlijk kunt u gebruik maken van gratis wifi en gratis parkeerplaatsen. Daarnaast kunt plaats nemen aan één van de flexibele werkplekken, waar u ook een stopcontact vindt om u laptop of telefoon op te laden. Op elk moment van de dag, voor hoe lang u wilt. Het enige dat wij van u vragen is dat u af en toe een kopje koffie of thee (of iets anders) bij ons bestelt.

Faciliteiten

Voeg Review toe

Geef een reactie

Deze locatie is goedgekeurd door Boekjeplekje.nl

Direct reserveren

    Voorkeur voor contact:

    Toegevoegd door: Boekjeplekje

    Boekjeplekje

    om contactgegevens te zien