Inloggen

Partycentrum Strandheem Feestlocatie, Trouwlocatie, Vergaderlocatie

Parkweg 5, Opende

Wij kunnen u meerdere zalen aanbieden met bijvoorbeeld een buiten-terras en welke is voorzien van een podium, geschikt voor elke vorm van entertainment voor grote en kleine gezelschappen. Wij adviseren u graag over de indeling van de zaal en de verdere invulling van uw programma en natuurlijk geheel naar uw eigen wensen en smaak.

Unieke trouwlocatie

Voor een prachtige locatie aan het strand kunt u een bruiloft organiseren bij Strandheem. De natuurlijke uitstraling van de omgeving zal u en uw gasten een ervaring geven om nooit meer te vergeten! Bij mooi weer kunt u uw bruiloft houden op het strand, of lekker wandelen in het bos. Ook binnen heeft Strandheem een prachtig ruim uitzicht over strand en water. We bieden u verschillende bruiloft- en receptie arrangementen en u kunt er zelfs voor kiezen uw huwelijk te laten voltrekken bij Strandheem. Met de ceremonie, de receptie en het feest op één locatie kunt u een ontspannen bruiloft organiseren.

Vergaderen

Strandheem heeft verschillende zalen beschikbaar, geschikt voor 10 tot 200 personen. Ook voor vergaderingen bent u bij Partycentrum Strandheem aan het goede adres. We verzorgen voor u de gehele dag naar uw eigen wensen. Zo is er de mogelijkheid voor een koffietafel met eventueel gebak, een lunch met eventueel luxe broodjes, enz…

Wij beschikken over een beamer en projectore en draadloos internet voor het houden van presentaties. Kortom u kunt de dag zo invullen als u zelf wilt, zodat u zorgeloos kunt doen waar u goed in bent.

 

Bedrijfsuitje organiseren?

Strandheem heeft alles in huis voor het organiseren van uw bedrijsuitje inclusief eten & drinken, praten en teambuilding, feesten en doen onder 1 dak!
Dat is dan ook de reden dat ons terrein en zalen zich uitstekend lenen voor bedrijfsuitjes.

Enkele voorbeelden van bedrijfuitjes op maat zijn:

  • Themafeesten
  • Sterrenslag
  • Foto puzzel tocht
  • Paintball
  • En nog veel mee

Uw wensen

Vanaf de koffieontvangst tot en met de feestavond we verwerken alles wat wenselijk is in een programma en dat kneden we zo dat het past binnen de door uw gestelde voorwaarden. Een aantal van onze standaard arrangementen zijn heel geschikt voor afdelingen en bedrijven, maar voor grotere groepen kunnen we altijd een programma voor jullie op maat maken! Van 10 tot 1000 personen, we maken graag een programma dat bij uw organisatie past!

Evenementterrein Strandheem

Het recreatie en evenemententerrein Strandheem is in totaal 24 hectare groot.
Deze is geschikt voor kleinere en grote evenementen van 100 tot 10.000 mensen, en voor alle soorten van evenementen zoals:

  • Dance evenementen
  • Studenten verenigingen
  • Meeting
  • Beursen

Het Meer

Het meer “Strandheem” is uiterst populair en het gehele zomer-seizoen is het dan ook gezellig druk op het recreatieterrein. Wij beschikken tevens over spannende speeltoestellen waardoor het in deze toch al gezinsvriendelijke omgeving voor iedereen een waar feest zal worden.

Voor themafeesten bent u ook bij ons op het goede adres, zoals het tropische strandfeest of de apres ski party. Wij maken graag een offerte voor u op maat. Dus voor een onvergetelijke dag, feest of evenement zien wij u graag terug bij het Party en Recreatiecentrum Strandheem te Opende.

Zoekt u een unieke zaal voor vergaderen, feest of trouwen?

Wij heten u van harte welkom bij Partycentrum Strandheem!

Faciliteiten

Voeg Review toe

Geef een reactie

Deze locatie is goedgekeurd door Boekjeplekje.nl

Direct reserveren

Voorkeur voor contact:

Toegevoegd door: Boekjeplekje

Boekjeplekje

om contactgegevens te zien