Inloggen

Posthuis Theater Feestlocatie, Vergaderlocatie

Fok 78,Heerenveen

Het Posthuis Theater, een thuis voor al uw evenementen!

Een evenement staat of valt met de ambiance van de locatie. Naast de podiumkunsten biedt het Posthuis Theater ook de verhuur van de prachtige locatie aan. De verschillende zalen bieden voor ieder wat wils. In het Posthuis Theater kunt u gebruik maken van maar liefst vijf sfeervolle zalen. Deze zalen zijn zowel apart als in combinatie met elkaar te gebruiken voor bijeenkomsten van vier tot vierhonderd personen. De locatie is uitermate geschikt voor zaken als een congres, receptie of een vergadering, zowel zakelijk als particulier.

Daarnaast is het Posthuis Theater een trouwlocatie. Het historische pand bestaat al sinds 1885 en is het culturele hart van Heerenveen. Het Posthuis Theater is geschikt voor een breed publiek, met uitlopende mogelijkheden. Wanneer u kiest voor het Posthuis Theater kunt u gebruik maken van professionele technische faciliteiten met uitgebreide horecavoorzieningen. Daar komt een uitstekende service, gastvrijheid én een persoonlijke aanpak bij kijken.

Het Posthuis Theater in Heerenveen is centraal gelegen aan de A7 en de A32. De auto kunt u kwijt in de nabij gelegen parkeergarage en het bus- en treinstation ligt op steenworp afstand. Wij zijn u graag van dienst!

Faciliteiten

Voeg Review toe

Geef een reactie

Deze locatie is goedgekeurd door Boekjeplekje.nl

Toegevoegd door: Przemek

Boekjeplekje

om contactgegevens te zien