Inloggen

Restaurant De 3 Harinkjes Feestlocatie, Vergaderlocatie

Buren 37, Hindeloopen

Restaurant De 3 Harinkjes is gemakkelijk te vinden in Hindeloopen; aan de zeedijk schuin tegenover het blauwe reddingsboothuis. Per auto is Restaurant De 3 Harinkjes goed bereikbaar; het dichstbijzijnde parkeerterrein is op loopafstand, vlakbij de haven. Dit parkeerterrein is vrij toegankelijk. Via het openbaar vervoer is Hindeloopen bereikbaar met de trein.

Elfstedenstad Hindeloopen is erg in trek bij toeristen en watersporters die veelal in het voor-, najaar en de zomer deze schilderachtige elfstedenstad bezoeken. Hindeloopen heeft een grote jachthaven en de haven waar veel passanten aanmeren voor een verblijf in Hindeloopen.

Ook is er voldoende cultuur en bezienswaardigheden. Zo is er de Westertoren uit 1593, de hervormde kerk uit 1632, het Museum Hindeloopen en het Eerste Friese Schaatsmuseum. Hindeloopen had vroeger zijn eigen klederdracht. Tegenwoordig toont alleen de folkloristische zang- en dansgroep “Aald Hielpen” de klederdracht nog bij optredens in Hindeloopen of ver daarbuiten, tot Amerika en Japan toe. Ook de Hindelooper schilderkunst is wereldwijd bekend. In Hindeloopen wordt een eigen taal gesproke

Zakelijk

Restaurant De 3 Harinkjes is een zeer geschikte lokatie voor een personeelsuitje, diner, vergadering of teambuilding. Hiervoor kun je de beneden-of bovenverdieping reserveren. Diner, koud en/of warm buffet, een arrangement samenstellen? Voldoende mogelijkheden.

 

Catering Restaurant De 3 Harinkje:

Met alle aandacht en zorg voor kwaliteit en sfeer kunt u bij ons terecht voor het verzorgen van een heerlijke bedrijfslunch, smaakvol diner, feestje op lokatie, barbeque etc.

Faciliteiten

Video

Voeg Review toe

Geef een reactie

Deze locatie is goedgekeurd door Boekjeplekje.nl

Direct reserveren

    Voorkeur voor contact:

    Toegevoegd door: Przemek

    Boekjeplekje

    om contactgegevens te zien