Inloggen

Rietland Feestlocatie, Trouwlocatie, Vergaderlocatie

Oosterseweg 62, Zuidwolde

Rietland ligt midden in het uitgestrekte natuurgebied bij Noorddijk. Aan de rand van de stad Groningen. De rust die de plek uitademt, heeft zijn weerslag op de gang van zaken bij Rietland.
We zijn gewend de tijd te nemen voor een klant. Geen opgejaagde bediening, geen piepende magnetrons.
Maar dat wil niet zeggen dat er niet hard gewerkt wordt. Behalve de rust die de omgeving biedt, is ook het landelijke harde werken een vanzelfsprekendheid. De boerderij is door de eigenaren zelf volledig gerestaureerd en ingericht. Met authentieke bouwmaterialen en de overtuiging dat je best iets terug mag zien van de persoonlijkheid van de makers.

De Grote Zaal

De grote zaal van de verbouwde boerenschuur is verdeeld in een begane grond (met dansvloer) en een grote vide, waardoor de ruimte nooit te groot aanvoelt en pas bij een groep van 250 mensen te klein wordt. Daarnaast is er een authentiek Gronings kroegje in het pand, om bijvoorbeeld in klein gezelschap te eten, maar ook geschikt voor opa die het feestgedruis even wil ontlopen met een krant en een jenevertje.
Buiten is er een ruim terras direct aan het water, zodat u na een barbecue bijvoorbeeld nog even in de kano kunt stappen. En bij terugkomst weer lekker op kunt warmen bij het kampvuur.

Het voorhuis

Het voorhuis biedt een prachtig uitzicht op het riet en het bos daarachter. In een ruim, licht en hoog vertrek voelt u zich omgeven door de natuur. Het is een ruimte die te gebruiken is voor alles van een dansfeest tot een vergadering.

En verder…

‘s Middags een high tea op ons veld? Geserveerd op kleden en met een bonte verzameling engels servies. Voor de ouderen een rieten stoel en een parasolletje, voor de kinderen voldoende ruimte om te spelen of een eindje te varen.
Nog een bijzonderheid: een paar honderd meter verderop ligt de Stefanuskerk. Een prachtige officiële trouwlocatie van de gemeente Groningen.

Faciliteiten

Voeg Review toe

Geef een reactie

Deze locatie is goedgekeurd door Boekjeplekje.nl

Direct reserveren

    Voorkeur voor contact:

    Toegevoegd door: Boekjeplekje

    Boekjeplekje

    om contactgegevens te zien