Inloggen

Ruyghe Venne Feestlocatie, Trouwlocatie, Vergaderlocatie

Beilerstraat 24a, Westerbork

Vergaderen

Vergaderen in een landelijke omgeving, aan de rand van het bos. Dat kan bij het 4-sterren Hotel Restaurant Ruyghe Venne, centraal gelegen in Noord-Nederland en eenvoudig te bereiken via de A28 en de N381. Net buiten Westerbork vindt u ons hotel met een 4-hamer vergaderclassificatie. Deze classificatie waarborgt de kwaliteit van uw bijeenkomst en door de persoonlijke begeleiding ontzorgen wij u tijdens deze dag. Tevens wordt het hotel geroemd om zijn gastvrijheid en het vriendelijke personeel, waarbij persoonlijke service hoog in het vaandel staat. Het hotel is vernoemd naar het vennetje wat achter het hotel is gelegen in een klein bosje. Het hotel logo verwijst naar de vlindersoort het “Heideblauwtje”, één van de bewoners van het vennetje achter het hotel. Daarnaast verwijzen de 4 vlakken zowel naar de 4-sterren als ook aan de 4-hamer vergader notatie van het hotel. Hotel Restaurant Ruyghe Venne beschikt over 6 vergaderzalen allen met veel daglicht. De ruimtes zijn voor meerdere doeleinden inzetbaar. Zo kunt u hier uitstekend brainstormen en vergaderen. Daarnaast behoort ook het organiseren van congressen of bedrijfsfeesten tot de mogelijkheden. Alle vergaderzalen beschikken over moderne audiovisuele middelen, airconditioning en gratis WiFi. De innerlijke mens wordt ook goed door ons verzorgd. De keuken bereidt voor u onder andere een ambachtelijke uitgebreide lunch. Hiernaast kunt u tijdens of na uw vergadering een break houden in onze hippe bar met een drankje en huisgemaakte hapjes of een lekkere bitterbal. Uiteraard staat het restaurant ook voor u tot uw beschikking. Hier kunt u genieten van culinaire streek gerechten. Onze koks werken met dagverse duurzame producten en houden rekening met uw wensen. Komt u van ver? Hotel Ruyghe Venne beschikt over 34 kamers waar u heerlijk kunt slapen en waar u gewekt wordt door de fluitende vogeltjes. Van een klassieke uitstraling tot landelijk modern, alle kamers zijn heerlijk ruim en beschikken over een extra lang bed.

 

Trouwen

Op zoek naar een TOPLOCATIE voor uw huwelijksdag?

Hiervoor moet u bij de Ruyghe Venne zijn. Een gastvrij 4-sterrenhotel in Westerbork. Een trouwlocatie waar je met liefde jullie huwelijk bezegelt.

De “Ruyghe Venne” is in 1954 opgericht als een pension en dankt haar naam aan het vennetje dat achter het pand ligt. Het vennetje ligt te midden van een prachtig heide- en bosgebied dat zich uitstrekt rondom het hotel.

Het hotellogo verwijst naar de vlindersoort het “Heideblauwtje”, één van de bewoners van het vennetje achter het hotel.

De 4 vlakken verwijzen zowel naar de 4-sterren van het hotel als naar de 4 natuurgebieden die door de herinrichting van de directe omgeving met elkaar verbonden worden.

Kortom: de ideale locatie voor een prachtig bruiloftsfeest.

De Ruyghe Venne is een officiële trouwlocatie  van de gemeente Midden-Drenthe. Door samenwerking met een ervaren ceremoniemeester hebben jullie alle mogelijkheden voor de invulling van de huwelijksdag.

Voor huwelijksvoltrekkingen, recepties, diners, feestavonden en overnachtingen.

Jullie trouwdag moet een dag worden om nooit meer te vergeten. Ons team staat klaar om deze belangrijke dag helemaal perfect te maken.

Voor een huwelijk moet veel georganiseerd worden. Wij denken graag mee met aanstaande bruidsparen en nodigen jullie dan ook van harte uit om onze locatie te bekijken en verliefd op te worden.

Feest

Hotel Ruyghe Venne is een sfeervolle locatie voor het vieren van uw feest. Of het nu gaat om een feest in kleine kring of een groot gezelschap, wij verzorgen het graag voor u.

Faciliteiten

Video

Voeg Review toe

Geef een reactie

Deze locatie is goedgekeurd door Boekjeplekje.nl

Direct reserveren

    Voorkeur voor contact:

    Toegevoegd door: Boekjeplekje

    Boekjeplekje

    om contactgegevens te zien