Inloggen

’t Witte Huis Feestlocatie, Vergaderlocatie

Geert Wolter Smitweg 20

ZAKELIJK

Bedrijven en verenigingen vinden bij ’t WItte Huis een prachtige ambiance om in sfeer te vergaderen, bijeenkomsten te organiseren of gewoon van een zakelijke lunch of diner te genieten. Onze vergaderzalen zijn helemaal gerenoveerd en voorzien van audiovisuele apparatuur, zoals geïntegreerde beamers, geluidinstallatie en dimbare verlichting.

’t Witte Huis ligt handig in het middelpunt van de drie noordelijke provincies en is daardoor erg geschikt voor productpresentaties, rayonbijeenkomsten en meetings/presentaties voor klantgroepen in de noordelijke regio.

U vindt ons bij het plaatsje Donkerbroek aan de N381 Leeuwarden-Emmen. De locatie is uitstekend bereikbaar vanuit de richtingen Heerenveen, Assen, Drachten en Emmen. Er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid.

FEESTEN

Feest vieren is een kunst..

Daarom zijn we in ’t Witte Huis bijzonder alert op elk detail. In de sfeervolle ambiance van ons moderne restaurant of zaal slaagt ieder feest.

Ongeacht voor welke gelegenheid u iets te vieren heeft, wij stellen met plezier een vrijblijvende offerte voor u op.

Is uw interesse voor ’t Witte Huis gewekt, dan kunt u (op afspraak) altijd langskomen om een kijkje te komen nemen.

De ideeën en arrangementen op onze website zijn slechts suggesties, wij leveren altijd maatwerk afgestemd op uw wensen en financiële mogelijkheden en verzorgen uw feest tot in de puntjes.

Al bijna 100 jaar verzorgen wij uw verjaardag, jubileum, huwelijksfeest of bruiloft, receptie, personeesfeest, kraamfeest, bedrijfsfeest enzovoorts..

Faciliteiten

Voeg Review toe

Geef een reactie

Deze locatie is goedgekeurd door Boekjeplekje.nl

Toegevoegd door: Przemek

Boekjeplekje

om contactgegevens te zien