Inloggen

Taveerne Rabenhaupt Feestlocatie

Gedempte Zuiderdiep 7, Groningen

Door onze centrale ligging in het centrum van Groningen zijn wij een ideale locatie om zakelijk af te spreken, een borrel met collega’s te doen of een teamuitje te doen.

Op ons gezellige terras kun je goed bijpraten met je collega’s, hoewel dit natuurlijk ook leuk is om aan één van onze unieke taptafels te doen. En ook voor een teamuitje ontvangen wij jullie graag. Onze bovenverdieping leent zich uitstekend om groepen te ontvangen namelijk.

Zakelijk

Ben je op zoek naar een geschikte, informele locatie in het centrum van Groningen om zakelijk af te spreken? Wij zijn elke dag geopend en bij ons heb je behalve een heerlijk kopje koffie natuurlijk ook gratis wifi.

De bus stopt bij ons voor de deur, de parkeergarage zit aan de overkant en je fiets kun je natuurlijk ook bij ons kwijt.

Wij zitten in een historisch pand aan het Gedempte Zuiderdiep en bieden je een sfeervolle locatie.

 

Bedrijfsborrel

Gezellig met collega’s de stad in en even bijpraten tijdens de bedrijfsborrel? Wij ontvangen jullie graag in Taveerne Rabenhaupt. En natuurlijk kunnen wij ook de hapjes verzorgen tijdens jullie bedrijfsborrel.

Of jullie nu op vrijdagmiddag willen komen (vrijmibo) of op een andere dag van de week; bij ons kan het!

Een bedrijfsborrel kent natuurlijk alleen maar voordelen: het versterkt de teamgeest, collega’s kunnen kennis maken met mensen van andere afdelingen die ze alleen via telefoon of e-mail kennen en je doorbreekt de sleur van alledag. Wij helpen je graag om van jouw borrel een geslaagde bijeenkomst te maken, waar je collega’s nog lang over na zullen praten.

Je vindt ons eetcafé op het Gedempte Zuiderdiep in het centrum van Groningen. Met de bushalte voor de deur, de parkeergarage aan de overkant en het station op loopafstand zijn wij voor al je collega’s goed te bereiken.

 

Verjaardag/Feestje

Gezellig met je vrienden de kroeg in om je verjaardag te vieren? Kom dan naar Taveerne Rabenhaupt! Wij zijn dol op feestjes!

Taveerne Rabenhaupt is gezellig, sfeervol en niet te groot. Ideaal dus om je verjaardag te vieren! Wij zorgen voor de muziek, de hapjes en de drankjes. Zorg jij voor gezellige verjaardagsgasten?

Samen met jou bespreken we je wensen, zodat het voor jou en je gasten een onvergetelijk verjaardagsfeest zal worden!

Faciliteiten

Video

Voeg Review toe

Geef een reactie

Direct reserveren

    Voorkeur voor contact:

    Toegevoegd door: Boekjeplekje

    Boekjeplekje

    om contactgegevens te zien