fbpx

Blog

Laatste nieuws
Onze missie

Onze missie

Een online boekingsplatform creëren waarop iedereen eenvoudig en snel zijn ideale locatie kan vinden en boeken.

Boekjeplekje.nl gaat het grootste online boekingsplatform worden van Europa. Waar AirBnB ophoudt bij het verhuren van slaapruimtes, gaan wij vergaderruimtes, feestlocaties, trouwlocaties, opslagruimtes, studioruimtes, flexwerkplekken en werkplaatsen aanbieden en verhuren.

Vaak kregen wij de vraag van familie, kennissen en vrienden of wij een leuke locatie wisten waar zij hun verjaardagsfeestje konden geven, een vergadering konden organiseren inclusief catering of hun spullen tijdelijk konden stallen. Door ons uitgebreide netwerk wisten wij al snel een aantal locaties op te noemen. Helaas geldt dit niet voor iedereen. Op dat moment is boekjeplekje.nl ontstaan.

Op de “ouderwetse” vergelijkingssites kunnen gebruikers alleen nog filteren op bijv. airconditioning, gratis gebruik van WiFi of printer. Wij gaan verder, veel verder. Bij ons kun je filteren op jouw favoriete koffie of een vegan lunch maar ook een extern cateringbedrijf boeken voor jouw ideale feestje. Op boekjeplekje.nl kun je jouw perfecte locatie vinden, de beste catering bijboeken, een geluidsinstallatie huren en een dj uitkiezen om jouw feestje tot een succes te maken.

Op boekjeplekje.nl zoek, vind en boek je de beste locaties.

Levi Vandenberg,

levi@boekjeplekje.nl

Ook interessant